NaslovnicaVijestiNAKON RAZOČARAVAJUĆEG PORAZA OD SOUTHAMPTONA: Frank Lampard kupuje zamjenu za Hazarda!

NAKON RAZOČARAVAJUĆEG PORAZA OD SOUTHAMPTONA: Frank Lampard kupuje zamjenu za Hazarda!

Nakon tog poraza od Southamptona, izgleda da Chelsea sada želi potpisati bivšu zvijezdu Liverpoola i trenutnu zvijezdu Bayerna, Philippe Coutinha, ali to bi uradili tek sljedećeg ljeta.

NAKON RAZOČARAVAJUĆEG PORAZA

Brazilski plejmjeker provodi svoju 2019/20 sezonu u Bayernu, gdje Nijemci nemaju obavezu da ga poptišu na kraju sezone, nakon što je stigao na posudbu ovog ljeta.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Bayern je imao sličan dogovor sa James Rodriguezom, koji se vraito u Real Madrid nakon dvije godine u Munchenu, i ako se odluče protiv toga da Coutinho ostane, Chelsea bi mogao oživjeti svoj interes.

Mundo Deportivo tvrdi da bi Barcelona željela prodati bivšeg igrača Liverpoola u pokušaju prikupljanja sredstava za Neymara, koji je još uvijek jako povezan sa povratkom na Nou Camp.

Smatra se da španjolski prvaci traže ponudu od 100 milijuna eura, što je cijena koju bi Chelsea trebao razmotriti nakon što identificira Coutinha kao moguću zamjenu za Eden Hazarda.

Plavci mogu kupiti igrače od sljedećeg mjeseca nakon što im je skinuta zabrana transfera, a izgleda da će Frank Lampard dobiti 150 milijuna funti na raspolaganje.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!