NaslovnicaVijestiNakon Ronalda i Benzeme, sada su na redu suci: Saudijci pripremili ogroman...

Nakon Ronalda i Benzeme, sada su na redu suci: Saudijci pripremili ogroman novac za najboljeg

Unatoč tome što su mu ponudili najveći ugovor u povijesti nogometa, Saudijci nisu uspjeli dovesti Lionela Messija. No, to im neće poremetiti buduće planove.

Poljski mediji izvještavaju da su Saudijci odlučili kupiti najbolje svjetske suce, pa su Szymonu Marciniaku poslali ponudu kakvu dosad nijedan arbitar nije dobio.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Saudijci su mu ponudili trogodišnji ugovor vrijedan nekoliko milijuna eura kako bi sudio u njihovoj ligi, ali i uredio tamošnju sudačku organizaciju.

Poljak je zaradio 10.000 dolara za suđenje finala Svjetskog prvenstva, a tijekom cijelog prvenstva ukupno 93.000 dolara. Stoga je vrlo vjerojatno da će ova zarada predstavljati najveći iznos koji je zaradio.

Posljednjih godina redovito putuje u Saudijsku Arabiju odraditi utakmice, a nedavno je bio tamo prošlog mjeseca u finalu Kupa kralja između Al-Hilala i Al-Wehde.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!