NaslovnicaVijestiNakon Salihamidžića i Nagelsman se razvodi od supruge nakon 15 godina

Nakon Salihamidžića i Nagelsman se razvodi od supruge nakon 15 godina

Kako prenosi Bild, trener Bayerna Julian Nagelsmann i njegova supruga Verena razveli su se nakon 15 godina.

Mladi stručnjak već se iselio iz njihove zajedničke kuće u Chiemgauu, a zajedno su još od školskih dana prije nego što su se vjenčali u Garmisch-Partenkirchenu 2018. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Julian i Verena Nagelsmann imaju dvoje djece, kćer i sina. Kada je Nagelsmann 2019. otišao u Leipzig trenirati RB Leipzig, njegova supruga je s djecom ostala u Bavarskoj, a njihovi zajednički izlasci u javnost bili su rijetki.

Time je nastavljen trend razvoda u Bayernu, jer je Bild prije nekoliko tjedana objavio da se Hasan Salihamidžić nakon 28 godina razvodi od supruge Esther Copado, iako par nikada nije službeno potvrdio vijest.

Također, jedan od najpoznatijih nogometnih parova na svijetu, Bayernova zvijezda Alphonso Davies (21) i njegova djevojka Jordyn Huitema (21) koja igra u ženskoj ekipi PSG-a, prekinuli su nakon pet godina. Kako piše dobro upućeni Bild, glavni razlog za prekid veze bila je udaljenost, jer su zbog profesionalnih obveza često bili razdvojeni.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!