NaslovnicaVijestiNakon Sancha Chelsea želi još jednu zvijezdu Bundeslige: Napad "Bluesa" na Nijemca...

Nakon Sancha Chelsea želi još jednu zvijezdu Bundeslige: Napad “Bluesa” na Nijemca koji će biti teško izvodljiv!

Prije dvomeča s Bayernom u Ligi prvaka uprava Chelseaja, odlučila se na vrlo hrabar potez jer imaju plan dovesti trenutno najboljeg njemačkog napadača koji ove sezone hara Bundesligom.

FRANK LAMPARD RAZGOVARAO

Božićna glasina dana dolazi iz Engleske. Procjenjivanje ove glasine nije jednostavno, ali čini se malo vjerojatnim da Chelsea u ovom trenutku namjerava kupiti Tima Wernera.

Video sa Arsenalovog treninga pokazuje zašto je Mikel Arteta menadžer kojeg trebaju!

Londončani će svom novom treneru Franku Lampardu dati prilično ogroman novac za januarske kupovine, ali pitanje je hoće li Werner uopće biti dostupan. Werner je ove sezone postigao 18 golova te je drugi strijelac Bundeslige a ukupno je ove sezone postigao čak 23 gola u 25 nastupa u svim natjecanjima.

Navodi se da Werner u ugovoru ima klauzulu o otkupu od 30 milijuna eura, što je naravno vrlo primamljiv argument za potencijalne kupce ali Chelsea nije jedini. Bayern koji ima Roberta Lewandowskog, ali također koji si ne može priuštiti “luksuz” razmišljanja o najboljem njemačkom napadaču ovog trenutka jer bi Werner teško pristao da bude zamjena. U njemu u Munchenu vide nekoga tko bi mogao biti velika investicija za budućnost, i teško da će propustiti još jednu krađu pred sopstvenim očima iz Engleske nakon De Bruynea i Sanea.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!