NaslovnicaVijestiNakon šest mjeseci FA podnio prijavu protiv Ronalda

Nakon šest mjeseci FA podnio prijavu protiv Ronalda

Cristiano Ronaldo optužen je za nepristojno i agresivno ponašanje zbog onoga što se dogodilo nakon utakmice protiv Evertona na Goodison Parku.

Riječ je o susretu odigranom 9. travnja ove godine u prošloj sezoni kada je na putu do svlačionice bijesni Ronaldo zamahnuo rukom i autističnom dječaku izbio telefon iz ruku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Portugalac se kasnije ispričao za incident, a Fudbalska asocijacija Engleske je tek sada odlučila službeno istražiti ovaj incident i optužiti Ronalda.

Kao odgovor na optužbe protiv Ronalda, koji je pod vodstvom Erika ten Haga, United je u izjavi rekao: “Podržat ćemo našeg igrača kao odgovor na optužbu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!