NaslovnicaVijestiNakon smrti bivšeg igrača Milana: U njegovom stanu pronađeno oproštajno pismo!

Nakon smrti bivšeg igrača Milana: U njegovom stanu pronađeno oproštajno pismo!

Nakon što je pronađeno beživotno tijelo bivšeg igrača Milana Seida Visina (20), talijanski mediji javljaju kako je u njegovom stanu pronađeno i pismo u kojem se otkriva kako je bio u teškoj situaciji.

Nakon smrti bivšeg

“Gdje god odem, osjećam teret zbog svoje boje kože. Nisam migrant, usvojen sam kad sam bio dijete i sjećam se kako su me svi voljeli. Gdje god sam išao, osjećao sam se odlično, ali sada se sve promijenilo. Našao sam posao, ali sam ga morao ostaviti jer je previše ljudi, posebno onih starijih, odbijalo da ih uslužim zbog svoje boje kože. Nije mi bilo lako jer su me optuživali da kradem posao mnogim mladim i bijelim Talijanima. Nešto se promijenilo u meni. Kao da me sramota što sam crn. Kao da moram dokazivati ljudima da sam poput njih. Talijan i bijel. Na sve moguće načine šalili su se na račun crnaca i pokazivali ljudima da tu ne pripadamo. To je bilo strašno, čuti i osjetiti takvu mržnju prema crncima.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!