NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO IH SARRI NIJE UVRSTIO U MOMČAD ZA LIGU PRVAKA: Dvije...

NAKON ŠTO IH SARRI NIJE UVRSTIO U MOMČAD ZA LIGU PRVAKA: Dvije zvijezde Juventusa odlaze na zimskom prijelaznom roku!

Juventus će, kako se izvješćuje, gledati kako će prodati Mario Mandžukića i Emre Cana u zimskom prijelaznom roku u siječnju u pokušaju da dotjeraju tim Sarrija.

UVRSTIO U MOMČAD

Bianconeri su bili zauzeti tijekom ljetnog prijelaznog roka, a na sredini terena su se pojačali Adrien Rabiotom i Aaron Ramseyom u besplatnim transferima.

Kako izvještava Goal Italy, Emre Can bi sada mogao biti na izlaznim vratima nakon što nije uključen u sastav Juventusa koji će igrati u Ligi prvaka, odluka koja je dovela do razočarane i frustrirane reakcije njemačkog internacionalca koji je tvrdio da mu je rečeno da će biti uključen.

Ako je istina, Juventus je vrlo loše postupao sa situacijom, jer su prekršili obećanje i uskratili mu mogući odlazak ovog ljeta, pa ne bi bilo iznenađenje da sklope sporazum da on bude prodan u siječnju što bi bilo rješenje problema.

Izvještaj ističe da je Mandžukić također na izlaznim vratima, jer ni on nije uključen u momčad koja će igrati u Ligi prvaka.

Hrvatski stoper je tijekom godina bio ključna figura Juventusa, a Sarriju bi možda mogao ponuditi važnu opciju da mu pomogne u rotiranju i odmoru drugih igrača, a istovremeno da mu ponudi drugačiju dinamiku u napadu u domaćim utakmicama.

Bez obzira na to, gornje izvješće sugerira da je odlazak još jednom opcija, pa bi dvojac mogao biti na izlaznim vratima do nove godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!