NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO IM UKINU ZABRANU: Napadač koji je postigao 30 golova prošle...

NAKON ŠTO IM UKINU ZABRANU: Napadač koji je postigao 30 golova prošle sezone, bit će prvo pojačanje Chelseaja!

U Chelseaju se predviđa da će se možda upustiti u transfer za napadača Milana Krzysztofa Piateka, ako im bude omogućeno da ovog siječnja ponovo potpišu igrače.

UKINU ZABRANU

Plavci bi trebali što prije ojačati svoju napadačku liniju, ali bili su pod zabranom transfera tijekom ljeta, pa su morali raditi sa onim što su imali na raspolaganju, što je dovelo do toga da novi menadžer Frank Lampard pokaže puno povjerenje u mlade igrače poput Tammyja Abrahama i Mason Mounta.

Piatek bi, međutim, mogao biti veliko pojačanje u napadu i mogao bi pomoći Chelseaju da zamijeni igrače koji su nedavno otišli Eden Hazard, Alvaro Morata i Gonzalo Higuain.

Poljski internacionalac je moguća meta Chelseaja ako se njihova zabrana ovog siječnja ukine piše u izvještaju Sempre Milan.

Navijači Milana sigurno će se nadati da će zadržati Piateka koji je vrhunski započeo život u Seriji A.

24-godišnjak se pokazao kao jedan od najsmrtonosnijih finišera u posljednje vrijeme u Europi, postigavši 30 golova u svim natjecanjima prošle sezone sa Genovom i Milanom, nakon što je prethodno stigao u Italiju kao nepoznati igrač iz poljskog nogometa.

Chelsea bi sigurno imao koristi od njegovog potpisivanja.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!