NaslovnicaVijestiNakon što je čekao 24 sata, Haaland objavio Messijevu sliku i poruku...

Nakon što je čekao 24 sata, Haaland objavio Messijevu sliku i poruku na španjolskom

Erling Haaland, norveški napadač, oduševio je reakcijom nakon poraza u utrci za Zlatnu loptu. 24 sata nakon ceremonije u Parizu, Haaland je na Instagramu objavio fotografiju Lionela Messija sa Zlatnom loptom i čestitao mu na španjolskom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Velik broj ljubitelja nogometa, novinara i nogometnih legendi smatrao je da je Haaland zaslužio osvojiti Zlatnu loptu, dok je Messi prilikom preuzimanja nagrade pokazao poštovanje prema svojim mladim konkurentima.

“Erling i Kylian su dvije natjecateljske zvijeri. Dobro poznajem Kyliana, a kod Erlinga morate vidjeti kako slavi golove. Očekujem da će se njih dvojica boriti za ovu nagradu u budućnosti. Oni to zaslužuju”, rekao je Messi.

Messi se posebno obratio Norvežaninu za kojeg je rekao da je također zaslužio Zlatnu loptu.

“Erling je osvojio Premiership i Ligu prvaka te bio najbolji strijelac svega. Ova nagrada je večeras mogla biti tvoja. Stoga sam siguran da ćeš je osvajati u godinama koje dolaze”, dodao je.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!