NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE ISPAO IZ PRVE POSTAVE: Pedro potvrdio da napušta Chelsea!

NAKON ŠTO JE ISPAO IZ PRVE POSTAVE: Pedro potvrdio da napušta Chelsea!

Napadač Chelseaja Pedro je priznao da je imao teško vrijeme u Chelseaju pod vodstvom Frank Lamparda kao menadžera Plavaca, a Španjolac trenutno ima nekoliko ponuda da napusti klub.

Pedro potvrdio

32-godišnjak je ispao iz sastava nakon Lampardovog dolaska na ljeto, dok je prije toga igrao dosta u prvoj postavi.

Ostvario je preko 30 nastupa u četiri od posljednjih pet sezone na Stamford Bridgeu, ali je igroa samo četiri utakmice ove sezone.

Lampard je krenuo sa Pedrom u prvoj postavi samo jednom u pet utakmica u Ligi prvaka, dok je jedni gol postigao protiv Grimsby Towna.

Na pitanje Radio kluba Tenerife, da li ima druge opcije u vidu, Pedro je odgovorio: “Da postoje ponude. Uvijek postoje klubovi koji su zainteresirani i to je za mene radost.”

“Smiren sam, jer su se u klubu prema meni uvijek ponašali na najbolji mogući način, a tako je i sa navijačima i suigračima. Morate nastaviti da radite kako bi iskoristili svoje šanse kada ih dobijete.”

Pedro je osvijetlio svoju situaciju u zapadnom Londonu, rekavši: “Teško je to vrijeme. Za nas je to bila prijelazna sezona, jer Chelsea nije uspio potpisati nove igrače i opredijelio se za mlade.”

“Lmapard se kladio na njih i možda je to razlog što sam imao manje mogućnosti, unatoč tome što sam dobro započeo sezonu. Još uvijek imam nekoliko godina igranja, ali razmišljam o tome što se događa. Ističe mi ugovor u Chelseaju, slobodan sam i vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!