NaslovnicaVijestiNakon što je izgubio Mudrika za 5 milijuna eura, Arsenal se okrenuo...

Nakon što je izgubio Mudrika za 5 milijuna eura, Arsenal se okrenuo srpskom reprezentativcu

Nakon što su izgubili Mihajla Mudrika za 5 milijuna eura, Topnici su se okrenuli planu B – a to je dovođenje Juventusovog Dušana Vlahovića. Transfer Ukrajinca bio je gotova stvar, samo se čekao dogovor oko cijene sa Shakhtarom.

Međutim, sportski direktor ukrajinskog kluba Darijo Srna bio je jasan – cijena je 100 milijuna eura ni manje ni više. Arsenal je nudio 80, ali je povećavao tu cijenu i išao sve do 95 milijuna. No, onda se u igru uključio i londonski rival Chelsea, koji je ponudio odmah 100 milijuna i Mudrik je preselio na Stamford Bridge.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navijači Arsenala su ostali ogorčeni nakon ovog transfera, jer su na bizaran način ostali bez ogromnog pojačanja. Međutim, čelnici kluba su odmah krenuli ka drugom rješenju u napadu.

Kako pišu talijanski mediji, Arsenal je spremio ponudu za Dušana Vlahovića koja će iznositi 80 milijuna eura.

Topnici su Vlahovića željeli dovesti i prošlog siječnja, no tada je srpski reprezentativac već donio odluku i prešao u Juventus za 81.6 milijuna eura. Sada se čini da bi ipak mogao završiti u Lodnonu, jer ga je Stara dama spremna prodati.

Najnovije vijesti

Nikome nije jasna odluka Bavaraca. Vincent Kompany preuzima Bayern!

0
Nakon duge potrage, Bayern Munchen konačno je stavio točku na izbor novog trenera, s belgijskim stručnjakom Vincentom Kompanyjem kao glavnim kandidatom. Ova odluka donosi...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!