NaslovnicaVijestiNakon što je Milinković-Savić dobio nagradu za igrača utakmice, Ronaldo pobijesnio: "Zar...

Nakon što je Milinković-Savić dobio nagradu za igrača utakmice, Ronaldo pobijesnio: “Zar on? Kako to?”

U dramatičnom finalu Arapskog kupa prvaka, AL NASSR je nakon produžetaka trijumfirao protiv Al Hilala rezultatom 2:1. Slavlje je pripalo Ronaldu, koji je s maestralna dva pogotka učinio čast svojoj ekipi osvajanjem prestižnog trofeja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


No, iako je Ronaldo zasluženo donio pobjedu, iznenađenje je uslijedilo kad je srpski napadač Al Hilala, Sergej Milinković-Savić, kući odnio titulu igrača utakmice. To je ostavilo Ronalda u čudu, budući da je svojim golovima označio značajnu ulogu u finalu te je diskretno dao naslutiti da je nagrada mogla pripasti njemu.

Snimci kamera su evidentirali trenutak uručenja trofeja igraču utakmice, Srbinu, a zatim su bilježile i nezadovoljstvo Ronalda, čija reakcija nije ostala neprimijećena. Ronaldo je izrazio svoje nezadovoljstvo odlukom organizatora turnira i vidjelo se kako se upušta u diskusiju s njima zbog takve kontroverze.

Informacija je procurela i o tome što je Ronaldo izjavio organizatorima dok je Milinković-Savić pozirao držeći nagradu za najboljeg igrača finalne utakmice.

“Zar on? Kako to? Postigao sam dva gola i ipak nisam dobio nagradu?” izrazio je razočarani Ronaldo u razgovoru s organizatorima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!