NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE NAPUSTIO OLD TRAFFORD: Matteo Darmian poslao zadivljujuću poruku Manchester...

NAKON ŠTO JE NAPUSTIO OLD TRAFFORD: Matteo Darmian poslao zadivljujuću poruku Manchester Unitedu!

Matteo Darmian je napustio Manchester Uniteda kako bi se pridružio talijanskoj Parmi nakon što je četiri godine proveo na Old Traffordu.

NAPUSTIO OLD TRAFFORD

Matteo Darmian je poslao zahvalnu poruku Manchester Unitedu nakon odlaska sa Old Trafforda.

Darmian je napustio United i vratio se u Italiju u posljednjem danu prijelaznog roka kako bi se pridružio Parmi u Seriji A.

Bek se pridružio Unitedu na ljeto 2015. godine u dogovoru sa Torinom, gdje su ga platili 16 milijuna funti i bio je redovni igrač u Unitedu, s tim da je njegova sposobnost igranja desnog ili lijevog beka dobro došla.

Međutim, ubrzo je ispao iz postave Uniteda i jedva da je nastupio prošle sezone. Talijan je za Ole Gunnar Solskjaera odigrao samo tri nastupa.

Bez obzira na nedostatak minutaže posljednjih godina, Darmian je po odlasku poslao otmjenu poruku klubu.

“Bilo je to sjajno putovanje tijekom ove četiri godine”, napisao je 29-godišnjak na Twitteru.

“Jako sam ponosan što sam bio dio Manchester Uniteda. Igrati i osvajati trofeje za najveći klub na svijetu!”

“Nikada neću zaboraviti sjajne trenutke i uspomene koje smo proveli zajedno! Želim reći hvala svima u Manchester Unitedu!”

Darmian je za vrijeme svog boravka na Old Traffordu, postigao jedan gol i 11 asistencija u 92 nastupa, gdje je osvojio FA kup, Europsku ligu i Carabao kup.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!