NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE OBORIO REKORD U KOLOVOZU: Zvijezda iz Francuske lige postao...

NAKON ŠTO JE OBORIO REKORD U KOLOVOZU: Zvijezda iz Francuske lige postao najtraženiji tinejdžer u Europi – Real Madrid glavni kandidat za njegov potpis!

Real Madrid pridaje veliku pažnju jednom od najvećih talenata u Europi, a nakon nevjerojatnih nastupa izgleda da mladić ima ogroman potencijal.

➡

Prema španjolskoj Marci, Rennesovo čudo od djeteta Eduardo Camavinga nalazi se u najužem izboru z amlade talente Real Madrid, a 16-godišnja je zaradio velike pohvale za svoje izvrsne nastupe u Ligue 1.

Marca razumije da je igrač dogovorio ugovor do 2022. godine, a također su dodali da Madrid prati ovog igrača i da on privlači interes španjolskih divova više od ostalih visoko ocijenjenih talenata iz cijelog svijeta.

Camavinga je bio senzacionalac u pobjedi njegove ekipe sa 2-1 protiv PSG-a. Čudo od djeteta je izgledalo u potpunoj kontroli u veznom redu, dok se borio za oduzimanje lopte i izgleda samouvjereno sa loptom u svojim nogama.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Prema The Sunu, divovi iz Premier lige Arsenal i Tottenham su slali ponude koje su odbijene za ovog igrača.

Camavinga uglavnom igra u defanzivnoj ulozi, a počeo je svih pet dosadašnjih utakmica Rennesa u Ligue 1. On je nedavno ušao u povijest kada je u kolovozu proglašen za igrača mjeseca u Ligue 1. 16-godišnjak je postao najmlađi igrač koji je ikada osvojio ovu nagradu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!