NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE ODBIO POTPISATI UGOVOR SA KLUBOM: Zvijezdu iz Premier lige...

NAKON ŠTO JE ODBIO POTPISATI UGOVOR SA KLUBOM: Zvijezdu iz Premier lige želi pola Europe!

Atletico Madrid će, kako se izvješćuje, pokušati potpisati zvijezdu Tottenhama Christiana Eriksena kad se prijelazni rok ponovo otvori u siječnju.

UGOVOR SA KLUBOM

Danski internacionalac ušao je u posljednju godinu svog ugovora sa Spursima i tek treba potpisati novi, gdje Daily Mail tvrdi da je odbio ugovor koji mu je ponudio klub gdje bi primao 200.000 funti tjedno. Eriksen je bio povezan sa Real Madridom i Manchester Unitedom, gdje je Don Balon potvrdio da je United pristao platiti 84 milijuna eura za njegov potpis, ali to se nije ostvarilo.

Crveni vragovi su i dalje povezani sa ofanzivnim veznim igračem Tottenhama, a The Sun tvrdi da će ga pokušati dovesti na zimskom prijelaznom roku. Divovi Inter Milana iz Serije A također su zainteresirani za pokušaj potpisivanja Eriksena u siječnju, kako prenosi Express.

Sada je i Atletico Madrid ušao u utrku za potpis danskog internacionalca prema pisanju AS-a, koji također tvrdi da su za njega zainteresirani Juventus i PSG.

Eriksen se etablirao kao jedan od najboljih ofanzivnih veznih igrača na svijetu kroz svoje nastupe za Tottenham i nema sumnje da će mnogi timovi biti zainteresirani za njegov potpis. Međutim, Spursi bi ga radije imali neko vrijeme i prodali u siječnju, a ne u lipnju kada bi otišao besplatno.

Danski internacionalac nastupio je u svim utakmicama Tottenhama, gdje je igrao protiv Arsenala prošlog vikenda. Trenutno je na međunarodnoj dužnosti i igrat će za Dansku u kvalifikacijama za Euro protiv Gibraltara i Gruzije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!