NaslovnicaVijestiNakon što je postao zvijezda sa 19 godina, karijeru mu uništili kokain...

Nakon što je postao zvijezda sa 19 godina, karijeru mu uništili kokain i alkohol. Otišao u mirovinu u 21 godini

Billy Kenny, mladi engleski veznjak, bio je velika nada engleskog nogometa u početku 90-ih godina prošlog stoljeća. Bio je poznat pod nadimkom “Goodison Gazza” zbog usporedbe s Paulom Gascoigneom. Međutim, njegova karijera bila je kratka, a Liverpool Echo u tekstu i razgovoru s bivšim nogometašem naglašava da je njegov život kasnije bio obilježen drogom i alkoholom što je dovelo do uništenja njegove karijere.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sa samo 17 utakmica za Everton, a još manje za Oldham Athletic i Barrow – koliko je Billy Kenny uspio odigrati prije nego što se njegova nogometna karijera raspala 1996. godine kada je u dobi od samo 23 godine otišao u mirovinu. Međutim, već je dvije godine ranije, nakon što je napustio Everton, prestao igrati zapaženo.

Prema izvještaju Liverpool Echoa, Billy Kenny je u kratkoj karijeri uspio zaigrati za englesku U-21 reprezentaciju i osvojiti titulu najboljeg igrača u derbiju s Liverpoolom, kada je Everton pobijedio 2:1, a Kenny je imao samo 19 godina. Međutim, njegov izvanserijski talent je bio uništen zbog dugogodišnje konzumacije alkohola i kokaina.

“Pio sam 25 godina i uzimao kokain 25 godina. Non-stop. Čudim se što sam živ”, priznao je u razgovoru i dodao da žali zbog svega što je priuštio roditeljima svojim ponašanjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!