NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE POSTIGAO 606 GOLOVA ZA BARCELONU: Lionel Messi otkrio koji...

NAKON ŠTO JE POSTIGAO 606 GOLOVA ZA BARCELONU: Lionel Messi otkrio koji gol mu je najdraži u cijeloj karijeri!

Kapetan Barcelone Lionel Messi je imenovao svoj gol protiv Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka 2009. godine kao svoj najdraži gol u karijeri.

Lionel Messi otkrio

Argentinski internacionalac je nesumnjivo jedan od najvećih igrača koji su krasili nogometno igralište. U karijeri o kojoj mnogi mogu samo sanjati, Messi je postigao 606 golova za Bracelonu. Mnogi od njih su bili zaista sjajni golovi, ali 32-godišnjak je istakao svoj gol protiv Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka 2009. godine kao najdraži gol.

Barcelona je podigla svoj treći europski trofej savladavši Sir Alex Fergusona sa 2-0 u Rimu zahvaljujući golovima Samuela Etoa i Messija. Napadač je tada poduplao vodstvo Barelone na 2-0.

Kako ga je citirao Goal, Messi je za televizijski kanal TyC rekao: “Moji najdraži golovi su više nego samo atraktivni; važni su. Bilo je to finale Lige prvaka i pomoglo nam je da zatvorimo krug pod vodstvom Guardiole i osvojimo treble, što nismo nikada uradili do tada. Taj je gol zaokružio spektakularnu igru.”

To je sigurno bio važan gol Barcelone, jer je poprilično zapečatio sudbinu Lige prvaka 2008/09. Messi će se nadati da će postići mnogo više golova ove sezone, jer će Blaugrana ciljati svoju šestu Ligu prvaka.

Do sada je 32-godišnjak postigao tri gola i isto toliko asistencija u sedam nastupa na svim natjecanjima. Sutra će željeti da pronađe mrežu u susretu Barcelone protiv Valladolida, gdje će Blaugrana sa pobjedom ponovo zauzeti prvu poziciju na tabeli, gdje je koeficijent na njihovu pobjedu u toj utakmici 1.12, što pokazuje koliki su favoriti za pobjedu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!