NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE POSTIGAO PRVI GOL ZA TOTTENHAM: Pogledajte kako se Son...

NAKON ŠTO JE POSTIGAO PRVI GOL ZA TOTTENHAM: Pogledajte kako se Son Heung-min izvinjavao Andre Gomesu!

Sin Heung-min je sinoć postigao dva gola za Tottenham protiv Crvene Zvezde iz Beograda i zaradio pohvale Garyja Linekera za ‘izvinjenje’, nakon što je poslije postignutog gola otišao do kamere i još jednom se izvinio Andreu Gomesu.

Son Heung-min izvinjavao

Veznjak Evertona je pretrpio strašnu ozljedu u prošloj utakmici koju mu je nanio Sin tijekom njihove utakmice na Goodison Parku tijekom vikenda, iako se čini da Južnokorejac nije išao baš tako grubo u duel i nije imao nikakvu namjeru da ozlijedi igrača.

Sin je u to vrijeme bio vidno uznemiren i čini se da mu se i dalje vrti ta scena u glavi, dok je to pokazao i sinoć u utakmici protiv Crvene Zvezde, gdje je nakon svog postignutog gola došao do kamere i izvinuo se Gomesu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!