NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE PRONAŠAO SVOJU ŽENU U KREVETU SA DRUGIM: Bivša zvijezda...

NAKON ŠTO JE PRONAŠAO SVOJU ŽENU U KREVETU SA DRUGIM: Bivša zvijezda Premier lige uhapšena!

Bivši napadač Premier lige i Engleske Darren Bent uhićen je, kako se izvješćuje, nakon velikog sukoba sa svojom otuđenom suprugom kada je pronašao drugog čovjeka u svom domu.

Nakon što je

35-godišnjak, koji je nedavno igrao za Burton Albion u Championshipu, trenutno je bez kluba te u posljednje vrijeme ima problema na terenu.

Prema The Sunu, Bent je ovezan sa čak tri žele i bio je otuđen od svoje sadašnje supruge Kirsty.

31-godišnja Kristy je navodno bila u njegovoj obiteljskoj kući sa drugim muškarcem, što je izazvalo veliki sukob koji je doveo do umiješanosti policije, navodi se u izvješću The Suna.

Ostaje da se vidi kakva će se akcija poduzeti protiv bivše zvijezde Aston Ville i Sunderlanda, a njegove nedavne radnje sa Sky Sportsom su možda pod prijetnjom.

Na svom vrhuncu, Bent je bio smrtonosni napadač Premier lige, koji je postigao četiri gola u 13 utakmica za Englesku, ali je prilično izblijedio kako je išao prema kraju svoje vrhunske karijere.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!