NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE PROPAO TRANSFER SANEA U BAYERN: Niko Kovač dovodi ključnog...

NAKON ŠTO JE PROPAO TRANSFER SANEA U BAYERN: Niko Kovač dovodi ključnog reprezentativca Hrvatske – kao i zvijezdu Real Madrida!

Niko Kovač i njegov klub Bayern iz Munchena i nisu baš imali dobar prijelazni rok do sada, a neki ključni igrači se bune, jer ovom klubu zaista trebaju nova pojačanja.

Niko Kovač dovodi

Borussia Dortmund je dovela Thorgan Hazarda, Juliana Brandta, Paco Alcacera, Nico Schulza i Mats Hummelsa, dok je Bayern doveo samo Lucas Hernandeza i Benjamin Pavarda, koji bi trebali pojačati obrani, ali što će Bavarci sa napadom? Tamo imaju Lewandowskog, ali dva ključna igrača su otišla i sada moraju dovesti neke zvijezde.

Navodno je Bayern prema većini medija bio dogovorio transfer za odličnog Leroy Sanea iz Manchester Cityja i trebali su ga platiti oko 100 milijuna eura i dati mu petogodišnji ugovor u kojem bi zarađivao 18 milijuna. No taj transfer je propao navodno zbog ozljede Sanea.

Sane je uvršten u postavu Guardiole za Community Shield i odmah na početku se ozlijedio i morao napustiti igru.

Najava Premier League 2019/2020

“Zaista loša vijest za nas. Ne znam kada će se vratiti sa ozljede, jer ovakve inače traju do šest ili sedam mjeseci. Iskreno se nadam da će biti spreman do ožujka”, rekao je Guardiola.

Sada Bayern mora tražiti na drugim relacijama, a spominje se Ivan Perišić koji bi mogao doći pod kormilo Nike Kovača. Ovaj dvojac se itekako poznaje, s obzirom da je Niko Kovač bio trener Hrvatske prije par godina.

Također se spominje i dovođenje Gareth Balea u Munchen, ali Velšanin ima velike zahtjeve za plaćom, tako da tu još ništa nije sigurno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!