NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE PROVEO CIJELI ŽIVOT U MILANU: Zvijezda Rossonera prelazi u...

NAKON ŠTO JE PROVEO CIJELI ŽIVOT U MILANU: Zvijezda Rossonera prelazi u Juventus!

Juventus navodno planira poslati ponudu kako bi doveli Gianluigija Donnarummu iz AC Milana sljedećeg ljeta.

Zvijezda Rossonera

20-godišnjak se čvrsto utvrdio kao glavni vratar Rossonera, jer je upisao 175 nastupa za klub koji je već u ranoj dobi učvrstio svoje mjesto u početnih 11.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Iako mu trenutni ugovor traje do 2021. godine, čini se da na San Sirou nema trenutne opasnosti po njegovu budućnost, ali tvrdi se da bi Juventus mogao pokušati da ga dovede od svojih suparnika iz Serije A.

Prema La Gazzetta dello Sport, vladajući talijanski prvaci mogli bi pripremiti ljetni zalet za talijanskog internacionalca, dok žele iskoristiti moguće komplikacije u pregovorima o obnovi ugovora između Donnarumme i Milana.

Dodaje se da će oni možda predložiti zamjenski transfer, gdje bi Merih Demiral ili Daniele Rugani otišli na drugu stranu, a Donnarumma bi zauzvrat došao u Juventus, nakon čega bi Rossoneri dobili defanzivno rješenje koje su tražili.

S obzirom na njegovu važnost za ekipu i ogroman dio njegove budućnosti koja je pred njim, idealan scenarij za Milan vjerojatno će biti onaj koji bi im donio novi obnovljeni ugovor sa Donnarummom i njegovo dugoročno opredjeljenje za klub.

Pored toga, možda će željeti da potpišu Demirala ili Ruganija bez da izgube cijenjenu imovinu i dodatno pojačaju sastav Stefana Piolija.

Međutim, trenutno se nalaze na 14. mjestu na tabeli u Seriji A sa 11 bodova dalje od mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Iako je Donnarumma sa Rossonerima od malih nogu, nesumnjivo će imati ambicije za osvajanje velikih trofeja. Ako Milan ne mogne pokazivati dovoljno napretka da sugeriše da mu mogu pružiti priliku za osvajanje tih trofeja, možda će to utjecati na njegovu odluku o tome hoće li potpisati novi ugovor sa njima ili ne.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!