NaslovnicaVijestiNakon što je pušten iz zatvora, Dani Alves organizirao proslavu koja je...

Nakon što je pušten iz zatvora, Dani Alves organizirao proslavu koja je trajala do 5 ujutro

Dani Alves je oslobođen nakon služenja 14-mjesečne zatvorske kazne, iako je prvotno osuđen na četiri i pol godine. Trenutačno je bez putovnica, brazilske i španjolske, te je dužan redovito se javljati na sud svakih sedam dana.

Rekordni nogometaš Dani Alves, bivši brazilski reprezentativac i jedan od najuspješnijih igrača u povijesti, završio je u zatvoru zbog optužbi za seksualni napad u noćnom klubu u Barceloni u prosincu 2022. Na slobodu je pušten uz jamčevinu od milijun eura, koju je platio Memphis Depay, napadač Atletico Madrida i nizozemske reprezentacije.

Prema drugim izvorima španjolskih medija, Marca izvještava da je bivši nogometaš, vrlo brzo nakon što je pušten iz zatvora tijekom vikenda, organizirao zabavu u utorak kako bi proslavio rođendan svog oca, Domingosa Alvesa Da Silve. Gosti su stigli tek kasno navečer, a proslava je trajala do otprilike 5 sati ujutro.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!