NaslovnicaVijestiNakon što je Rodrygo Messija nazvao kukavicom, uslijedio je brutalan odgovor

Nakon što je Rodrygo Messija nazvao kukavicom, uslijedio je brutalan odgovor

Na Maracani je došlo do ozbiljnog sukoba između argentinskih navijača i policije tijekom utakmice između Brazila i Argentine, što je rezultiralo velikim brojem ozlijeđenih navijača. Nakon toga, Argentinci su se povukli u svlačionicu, što je uzrokovalo kašnjenje početka utakmice 30 minuta. Na putu prema svlačionicama, Messi i brazilski igrač Rodrygo su se porječkali.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nogometaš Reala nazvao je argentinske igrače “kukavicama”, na što je daleko iskusniji Messi brutalno odgovorio.

“Mi smo prvaci svijeta, zašto smo kukavice? Šuti više”, odgovorio je najbolji nogometaš svih vremena, prenosi TyC Sports. Rodrigo de Paul stao je u zaštitu Messija, a nakon toga su se umiješali i ostali nogometaši koji su se pobrinuli da sukob ne eskalira.

Pogodak odluke za Argentince postigao je Nicolas Otamendi sredinom drugog poluvremena.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!