NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE SMALLING OTIŠAO U ROMU: Sada ga u Italiju slijedi...

NAKON ŠTO JE SMALLING OTIŠAO U ROMU: Sada ga u Italiju slijedi još jedan igrač Manchester Uniteda – potpisuje trogodišnji ugovor!

Branič Manchester Uniteda Matteo Darmian, kako se izvješćuje, podvrgnut je liječničkim pregledima uoči prelaska u Parmu u subotu, dok je sve bliži odlasku sa Old Trafforda.

SMALLING OTIŠAO

Kako je naponuo ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, 29-godišnjak je spreman za povratak u Italiju nakon što je između dva kluba postignut dogovor o transferu u iznosu od 1.5 milijun eura, dok se od talijanskog internacionalca očekuje da potpiše ugovor od tri godine.

Čini se da je službena najava sada vrlo blizu, jer je Calciomercato u subotu ujutro izvijestio da su u tijeku liječnički pregledi i vjerojatno će nakon toga biti predstavljen kao posljednje pojačanje Parme u narednim satima kada sve formalnosti budu završene.

Hajduk Split – Dinamo Zagreb: Najava vječitog derbija u 1. HNL!

Ako sada ovaj transfer prođe, kako se i očekivalo, završit će razočarvajuće vrijeme na Old Traffordu, posebno s obzirom da je stigao na Teatar Snova u 2015. godini sa velikim očekivanjima i nadom.

United ga je potpisao nakon što se čvrsto utvrdio kao regularni igrač Torina i Italije, a već je uveliko nastupao u prvoj godini sa UNitedom nakon 39 nastupa na svim natjecanjima.

Međutim, njegova uloga se nakon toga postepeno smanjivala, jer je na kraju ostvario samo sedam nastupa prošle sezone i naizgled je ostao van sastava pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!