NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE STIGAO MIKEL ARTETA: Arsenal uvodi velike promjene - u...

NAKON ŠTO JE STIGAO MIKEL ARTETA: Arsenal uvodi velike promjene – u siječnju stiže zamjena za Aubameyanga ili Lacazettea!

Prema francuskom listu Le 10 SPort, Arsenal smatra da je zvijezda Lyona Moussa Dembele prioritetna opcija ukoliko im zatreba zamjena za napadače Alexandre Lacazettea ili Pierre-Emerick Aubameyanga.

STIGAO MIKEL ARTETA

Le10 dodaje da će jedan od napadača Arsenala vjerojatno napustiti Topnike u siječanjskom prijelaznom roku.

Dembele je ove sezone postigao 10 golova u 18 utakmica u Ligue 1, gdje nema sumnje da je 23-godišnjak jedan od najboljih napadača u Francuskoj.

U posljednjih godinu dana dokazao je da ga treba smatrati jednim od najvećih napadačkih talenata u Europi.

Dmebele je sa francuskim velikanima bio samo 18 mjeseci, nakon što je napustio škotske prvake Celtica kako bi se testirao na većoj pozornici.

Prema škotskom The SUnu, bivša zvijezda Celtica se sada procjenjuje na 40 milijuna funti. Celtic bi zaradio zgodnu naknadu kao dio prodajne klauzule ako bi on napustio Lyon.

Dembele bi trebao razmišljati o tome da ima nezavršen posao u Premier ligi, Francuz je odigrao dvije utakmice u Premier ligi kada je prolazio kroz Fulhamovu akademiju.

Tada je napustio Fulham u Championshipu prije odlaska u Celtic.

Dmebele ima 25 nastupa za Frnacusku U21, a nema sumnje da će imati veći pomak na radaru seniorske reprezentacije ako uskoro krene u Premier ligu.

Prelazak u Topnike bi upravo bilo ono što treba Dembeleu da svoju karijeru izvede na razine superzvijezde.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!