NaslovnicaVijestiNakon što je Varane razgovarao sa legendom Uniteda, odlučio je da se...

Nakon što je Varane razgovarao sa legendom Uniteda, odlučio je da se pridruži klubu: Odbio Chelsea i PSG!

Raphael Varane je odbio priliku da se pridruži Chelseaju i PSG-u nakon što su oba kluba pokušala oteti ga od Manchester Uniteda, zbog jedne legende Crvenih đavola.

Varane bi se trebao pridružiti Unitedu početkom sljedećeg tjedna, nakon što su klub i Real Madrid potvrdili da su dogovorili naknadu za braniča.

Real je odlučio unovčiti ga ovo ljeto, jer je braniču isticao ugovor za godinu dana, te je odbio produljenje, a prema ESPN-u španjolski divovi su pokušali pokrenuti borbu za Varanea.

U izvješću se navodi da su Los Blancosi pokušali navesti Chelseaja i PSG-a da pošalju ponude.

Međutim, Varane je bio zainteresiran samo za razgovor sa ekipom Olea Gunnara Solskjaera tek nakon što je sa klubom razgovarao o tom transferu.

Kaže se da je 28-godišnjak bio posebno očaran u razgovoru sa Darrenom Fletcherom.

Bivši veznjak Uniteda Fletcher, koji je osvojio pet naslova prvaka na Old Traffordu, vratio se u kub kao trener za mlađe od 16 godina u listopadu prošle godine.

Međutim, brzo se pridružio klupskoj strukturi i Solskjaeru, te bivšem igraču Michaelu Carricku u treniranju prve momčadi u siječnju.

Samo dva mjeseca kasnije imenovan je tehničkim direktorom kluba, dok je John Murtough postao nogometni direktor.

Dok je Ed Woodward navodno pregovarao s Realom, što bi mogao biti njegov posljednji veliki transfer prije odlaska iz Uniteda kasnije ove godine, Fletcher i Murtough su razgovarali o drugim stvarima sa igračem. Nije poznato što je to točno bilo, ali je navelo Varanea da odbije PSG-a i Chelseaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!