NaslovnicaVijestiNakon što nije ispunio očekivanja na Etihadu, Arsenal ga dovodi u svoje...

Nakon što nije ispunio očekivanja na Etihadu, Arsenal ga dovodi u svoje redove za 50 milijuna funti!

Budućnost braniča Manchester Cityja Johna Stonesa na Etihadu dovedena je u dvojbu s menadžerom Građana Pepom Guardiolom koji želi transfer za Juventusovog braniča Leonarda Bonuccija.

Arsenal ga dovodi

Prema posljednjim glasinama o transferu u vezi s Stonesom, čini se da su Arsenal i Tottenham sada spremni boriti se za njegov potpis po cijeni od oko 50 milijuna funti.

Stones se pridružio Cityju iz Evertona za naknadu od 48 milijuna funti 2016. godine, ali nije ispunio očekivanja.

Guardiola navodno ovog ljeta želi ojačati svoju obranu, a katalonski menadžer sve se više frustrira zbog nedostatka kondicije Stonesa i njegovim nastupima.

Španjolski menadžer preferirao je Fernandinha i Nicolasa Otamendija u središtu obrane Cityja ove sezone, nakon što je izgubio Aymeric Laportea zbog dugotrajne ozljede.

25-godišnji Stones započeo je samo 10 utakmica Premier lige za City ove sezone, a branič je također izostavljen iz reprezentacije Engleske.

Stonesov ugovor u Cityju istječe 2022. i nije bilo razgovora između kluba i igrača o produženju njegovog ugovora.

Međutim, unatoč tome što Guardiola želi potpisati Juventusovog braniča Bonuccija koji će zamijeniti Stonesa, vjeruje se da će Juventus nevoljno prodati braniča, navodi se u izvješću.

Navijači Arsenala nadaju se da bi moglo doći do pomaka u vezi s tim, budući da bi Stones mogao biti vrlo solidno pojačanje za njih u problematičnom području.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!