NaslovnicaVijestiNakon što nisu uspjeli da ih dovedu ove zime, Juventus na ljeto...

Nakon što nisu uspjeli da ih dovedu ove zime, Juventus na ljeto planira potrošiti 150 milijuna eura na dva pojačanja!

Juventus navodno kreće naprijed sa ambicioznim planovima kako bi pokušao ojačati svoj vezni red sa Paulom Pogbom i Sandrom Tonalijem.

Juventus na ljeto

Kao što je napomenuo BBC Sport, torinski divovi dozvolili su Emre Canu da ode u siječnju jer je na posljednji dan prijelaznog roka osigurao prelazak u Borussiju Dortmund u početku posudba s mogućnošću kupnje za 25 milijuna eura.

Zauzvrat, uprkos ograničenoj minutaži do sada ove sezone gdje je odigrao samo osam nastupa za Juventus, taj je odlazak oslabio njihov vezni red, pa će se Maurizio Sarri vjerojatno nadati pojačanju na ljeto.

Na toj poziciji još uvijek imaju brojne mogućnosti s Miralemom Pjanićem, Sami Khedirom, Aaronom Ramseyjem, Blaiseom Matuidijem, Adrienom Rabiotom i Rodrigom Bentancurom, ali nekolicina tih igrača ne postaje mlađe i tako dugoročna rješenja mogu biti potrebna u budućnosti.

Prema Calciomercatou, Juventus je već preusmjerio fokus na svoje planove za ljeto i to bi moglo uključivati ​​dvostruki transfer za Pogbu i Tonali da značajno povećaju kvalitetu u sredini terena.

Ipak, to neće biti jeftino, budući da se u izvještaju navodi da Manchester United i dalje zahtijeva preko 100 milijuna eura za Pogbu, dok se kaže da Brescia želi 50 milijuna eura za Tonalija.

Imajući to na umu, ovo bi moglo prisiliti Juventusa na razmišljanje o alternativnim opcijama, ali kad bi uspjeli dodati ova dva igrača, to bi sigurno učinilo njihov sastav još boljim, s obzirom na to da je Pogbi još uvijek 26, dok Tonali ima 19 godina.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!