NaslovnicaVijestiNakon što je potvrdio da napušta Chelsea: Roma mu ponudila 2.7 milijuna...

Nakon što je potvrdio da napušta Chelsea: Roma mu ponudila 2.7 milijuna godišnje uz bonuse!

U Chelseaju je nekoliko igrača veterana kojima će ovog ljeta isteći ugovori, ali čini se da se najviše pozornosti okreće Willianu.

Nakon što je potvrdio

Olivier Giroud je ispisao mnogo naslovnica u siječnju o mogućem transferu, dok je Pedro prošao ispod radara.

Španjolcu na ljeto također istječe ugovor, a najnovije vijesti izvještava The Mirror o ovoj situaciji.

Potvrđuju da je rekao da će napustiti Chelsea ovog lejta, a talijanski divovi Roma su sada ponudili ugovor. Mogao bi otići besolatno, a Roma mu je ponudila 2.7 milijuna funti godišnje plus bonusi.

Karijera mu je bila neobična jer je očito sjajan igrač koji može igrati na više pozicija, ali uvijek ga je netko drugi zasjenio i čini se da ga uzimaju zdravo za gotovo.

Bio je vitalni dio dominantne Barcelonine ekipe Pepa Guardiole, dok je također igrao preko 200 puta za Chelsea, ali izgleda da bi mu ovo mogla biti posljednja prilika da zapečati veliki transfer.

Na ljeto puni 33 godine, a dok je igrao samo u Španjolskoj i Engleskoj do sada, Serie A bi mu mogla odgovarati u starijoj dobi. Tamo je tempo sporiji, više se oslanjaju na taktičke i tehničke sposobnosti, pa bi trebao blistati unatoč svojim godinama.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!