NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO SE DOKAZAO U EUROPI: Bayern, Barcelona, Real Madrid i Milan...

NAKON ŠTO SE DOKAZAO U EUROPI: Bayern, Barcelona, Real Madrid i Milan se bore za zvijezdu Dinamo Zagreba!

Izvještaji sa Diario Gola govore da je Barceonin interes u Dani Olma izazvao velika negodovanja među najvećim klubovima u Europi. Velikani iz Europe su imali Dani Olma na meti ovo cijelo vrijeme, ali nisu pravili nikakve poteze, ali sada će možda morati, ukoliko ne žele da ga Barcelona vrati u svoj klub.

NAKON ŠTO SE

Lista zainteresiranih klubova za igrača Dinamo Zagreba je ogromna. Neki od njih su već izrazili interes u igrača, kao što je Manchester United, Marseille, Dortmund i Liverpool. Ali u posljednjih nekoliko mjeseci, Bayern Munich i Real Madrid su se našli na toj listi.

Svi se oni suočavaju sa teškim hendikepom, a to je da ne plate 25 milijuna, koje Dinamo Zagreb želi za Danija i uvjere klub i igrača da je njihova ponuda, ekonomički ili sportski bolja od Barcelonine.

Nekoliko sastanaka je obavljeno sa predstavnicima igrača, jer Barcelona nije sjedila mirno oko ovog transfera.

Dani Olmo je igrač koji ih interesuje, a oni vjeruju da mogu napraviti napredak i do ljetnog prijelaznog roka će ga pratiti kako bi mogli ustanoviti da je spreman za taj transfer.

Slali su skaute na većinu utakmicu u Europi, kao i u domaćem prvenstvu, a vidjet ćemo na kraju što će Olmo odlučiti, ako dođe ponuda koju Dinamo prihvati.

U svakom slučaju, bit će teško dobiti bilo kakvu ponudu Barcelone, jer smo sigurni da Olmo želi zaigrati tamo, nakon što je prošao njihove mlađe kategorije.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!