NaslovnicaVijestiNakon što su doveli Ashley Younga iz Uniteda, Inter dogovorio novi transfer...

Nakon što su doveli Ashley Younga iz Uniteda, Inter dogovorio novi transfer za zvijezdu Tottenhama!

Inter je navodno dogovorio osobne uvjete s Christianom Eriksenom, no još je ostalo samo da se dogovori cijena sa Tottenhamom.

Inter dogovorio

27-godišnjak je posljednjih godina temeljna figura Spursa, ali njegova forma je ove sezone stagnirala sa samo tri gola i tri asistencije u 26 nastupa.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Zajedno s činjenicom da će njegov trenutni ugovor isteći na kraju sezone, špekulira se o Eriksenovoj budućnosti u Tottenhamu, budući da bi trebao otići.

Prema Sky Sport Italia, sportski direktor Intera Beppe Marotta sastao se sa svojim agentom u četvrtak navečer i zabilježeno je da je Eriksen odobrio ugovor vrijedan 8 milijuna eura plus bonuse godišnje.

No, još uvijek postoji velika prepreka na putu siječanjskog transfer, jer u konačnici ako Inter želi da ga potpiše ovog mjeseca i da ne čeka da bude slobodan agent, moraju se dogovoriti oko sporazuma s Tottenhamom kako bi mu omogućili da ode.

Dodaje se da iako Spursi i dalje zahtijevaju 20 milijuna eura za svog kreativnog playmakera, Inter je povećao svoju ponudu na 12 milijuna eura plus bonuse, pa ostaje da se vidi hoće li dvije ekipep uspjeti postići kompromis.

Iz Tottenhamove perspektive, ako Eriksen neće potpisati produženje ugovora, čini se da bi imalo smisla dopustiti mu da ode u siječnju i donese naknadu koja se može reinvestirati u momčad kako bi Jose Mourinho mogao kupovati igrače, pogotovo kada se danski internacionalac muči sa svojom formom.

Što se tiče Intera i Antonija Contea, oni se nastavljaju truditi parirati Juventusu u onom što je ove godine postalo uzbudljiva borba za naslov Serije A, što bi u siječnju neka pojačanja mogla biti presudna za nadoknadu ravnoteže u njihovu korist jer se nalaze samo dva bodova iza njihovih rivala nakon 19 utakmica.

Eriksen je postigao 69 golova i 89 asistencija u 303 nastupa za Tottenham, pa je dodao da bi takva kvaliteta i iskustvo mogli biti veliki za Inter, ako postignu dogovor sa Spursima.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!