NaslovnicaVijestiNakon što su ga potpisali, Chelsea saznao da Werner ima velikih problema...

Nakon što su ga potpisali, Chelsea saznao da Werner ima velikih problema sa ušima!

Novo pojačanje Chelseaja Timo Werner pati od problema sa ušima koje bi moglo utjecati na njegovu igru u Premier ligi.

Chelsea saznao

U četvrtak je potvrđeno da je ekipa Franka Lamparda potpisala ugovor sa Wernerom iz Leipziga za naknadu u iznosu od 47.5 milijuna funti, transfer kojeg su navijači odobrili – i to sa razlogom.

Njemački napadač je ove sezone bio u sjajnoj formi, postigavši 25 golova u 29 utakmica u Bundesligi, kao i četiri puta u osam utakmica u Ligi prvaka.

Werner će bez sumnje ojačati trenutnu postavu Chelseaja, ali buka u Premier ligi bi mogla poremetiti njegovu igru na utakmicama.

U prošlosti se Werner borio sa atmosferom sa tribina.

Još 2017. godine, kada je Leipzig igrao protiv Besiktasa u Ligi prvaka, njemački napadač je zamijenjen zbog intenzivne buke koju su stvarali domaći navijači unutar stadiona Vodafone Park.

Unatoč tome što je tražio čepove za uši nakon početka utakmice, Werner je patio od ‘krvožilnih problema i vrtoglavice’ i zamijenjen je nakon samo 31 minute.

Kao što možete vidjeti u donjem videu, Werner drži ruke na ušima.

Nakon meča, Ralph Hasenhuttl, koji je u to vrijeme bio menadžer Leipziga, rekao je da se Werner mučio tijekom svog vremena na terenu.

“Tražio je da izađe, pa sam ga zamijenio”, rekao je. “Nemoguće je pripremiti svoj tim za takvu atmosferu. Na početku utakmice bila je zaista velika buka, malo smo zatečeni.”

“Za mene kao trenera važno je vidjeti na koga se mogu osloniti u trenucima poput ovih. Neke utakmice sa takvom atmosferom su bile previše.”

Sam Werner je potvrdio situaciju turskim novinarima nakon utakmice.

“Nikada u životu nisam vidio takvu atmosferu”, rekao je. “Nisam se mogao usredotočiti na utakmicu. Tražio sam čepiće za uši, ali ni to nije pomoglo. Još uvijek se ne osjećam dobro.”

Da li će ovo biti problem Wernera kada dođe u Chelsea? Svi znamo kakva je atmosfera na stadionima u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!