NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO SU ODBILI PONUDU BARCELONE, PSG OTKRIO SVOJE ZAHTJEVE: Ponudili dvije...

NAKON ŠTO SU ODBILI PONUDU BARCELONE, PSG OTKRIO SVOJE ZAHTJEVE: Ponudili dvije opcije Kataloncima, uzmite ili ostavite!

PSG navodno zahtijeva 250 milijuna eura ili 100 milijuna eura plus Ousmane Dembelea i Nelson Semeda u zamjenu za Neymara.

ODBILI PONUDU BARCELONE

Brazilski krilni igrač snažno je povezan sa povratkom u Barcelonu, gdje mediji tvrde da je PSG odbio ponudu katalonskog kluba u iznosu od 180 milijuna eura.

Sada Mundo Deportivo tvrdi da je PSG imao dva zahtjeva za Neymara ili da plate 250 milijuna eura ili 100 milijuna zajednosa Ousmaneom Dembeleom i Nelson Semedom. Šampioni Ligue 1 preferirali su trnasfer sa igračem plus gotovinom, ali ni Demebele ni Semedo nisu spremni napustiti Nou Camp.

Dinamo Zagreb – Rosenborg: Posljednja prepreka za tim sa Maksimira u kvalifikacijama za Ligu prvaka!

To sada Barceloni predstavlja problem, jer s obzirom na to koliko su već potrošili ovog ljeta, klub ne može priuštiti sebi da potpiše Neymara. Najbolji način da Blaugrana potpiše bivšu zvijezdu je da pusti svoje igrače.

Pod uvjetom da Barca ne može dati nijednog od svojih igrača, jedina preostala opcija im je da posude brazilskog internacionalaca sa opcijom da ga kupe za iznos koji bi ugodio PSG-u.

OGROMNE CIFRE: Evo koliko će Dinamo Zagreb zaraditi ako prođe u grupnu fazu Lige prvaka!

Neymar je do sada upisao 58 nastupa za Parižane, postigavši 51 gol. Ove sezone još uvijek nije napravio niti jedan nastup za njih.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!