NaslovnicaVijestiNakon što su otpustili Sarrija, Juventus prodaje pet igrača ovog ljeta!

Nakon što su otpustili Sarrija, Juventus prodaje pet igrača ovog ljeta!

Juventus navodno razmatra moguću prodaju ovog ljeta, jer bi se mogle napraviti velike promjene u momčadi nakon ispadanja u Ligi prvaka.

Juventus prodaje pet

Bianconeri su ove sezone osvojili svoj deveti uzastopni naslov u Seriji A, ali bilo je i razočarenja, jer ponovo nisu uspjeli ostvariti svoj cilj u Ligi prvaka.

Nakon što su pretrpjeli čak sedam poraza u ligi, najveći broj poraza u jednoj sezoni od posljednjih šest, nisu bili u potpunosti uvjerljivi pod vodstvom Maurizija Sarrija, tako da može doći do razdoblja u kojem će Juventus praviti čistku u svom sastavu, pogotovo nakon što je Sarri dobio otkaz.

Prema Calciomercatu, dok se očekuje dolazak Arthura i Dejana Kulesevskog, najavljuju se daljnja pojačanja.

Međutim, potencijalno bi mogli otići Daniele Rugani, Sami Khedira, Gonzalo Higuain i Federico Bernardeschi, što bi im donijelo finansije kojima će dovesti nova pojačanja.

Također se govori o tome da bi Mattia De Sciglio mogao krenuti dalje, ali u konačnici bi to moglo biti rizično, s obzirom da bi Juventus onda ostao bez lijevog beka.

Vjerojatno je važno da oni ne naprave previše promjena jer su s ovom ekipom osigurali još jedan naslov lige, ali sigurno je ostalo prostora za napredak kao i u bilo kojoj ekipi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!