NaslovnicaVijestiNakon što je United ohladio interes, Arsenal dovodi južnoameričku superzvijezdu iz Reala!

Nakon što je United ohladio interes, Arsenal dovodi južnoameričku superzvijezdu iz Reala!

Arsenal je dobio veliku nadu u potrazi za transferom Jamesa Rodrigueza jer je Manchester United okončao svoje zanimanje za napadačkog veznjaka Real Madrida.

U posljednje vrijeme Rodriguez nije bio u najboljoj formi, nakon što je velikim dijelom zakazao na Bernabeuu, a također nije uspio napraviti veliki utjecaj dok je bio na posudbi u Bayernu u dvije sezone prije ove sezone.

Ipak, kolumbijski internacionalac bio je jedan od najboljih igrača na svijetu ne tako davno, i ima smisla da i dalje ima nekoliko velikih klubova u Premier ligi koji paze na njegovu situaciju.

Arsenal je i dalje jedan od njegovih glavnih klubova i upravo su im potaknuli veliki poticaj jer The Sun tvrdi da je Man Utd odlučio prekinuti svoj interes za potpisivanjem Rodrigueza.

To bi trebalo očistiti put Topnicima da pređu u dobar položaj za dvođenje 28-godišnjaka, kojeg će Madrid prodati sigurno prije ili kasnije.

Los Blancosi bi mogli napraviti neke izmjene u svom sastavu, a naširoko se navodi da bi Rodriguez mogao biti jedno od brojnih velikih imena kojem će biti pokazana izlazna vrata u sljedećem prijelazno roku.

Arsenal će se nadati prednosti, jer bi to zaista moglo biti dobro pojačanje da zamjene Mesuta Ozila u toj ulozi s brojem deset.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!