NaslovnicaVijestiNAKON STRAŠNE POVREDE: Luke Shaw emotivno odgovorio fanovima širom svijeta!

NAKON STRAŠNE POVREDE: Luke Shaw emotivno odgovorio fanovima širom svijeta!

Poslije utakmice Manchester Uniteda, Luke Shaw postao je tema zbog koje se potpuno zaboravio poraz ‘Crvenih Đavola’. Strašna povreda Shaw-a pogodila je fanove širom svijeta, nije bio bitan klub za koji navijate, u tom trenutku Luke je trebao svu podršku koju je i dobio.

Luke Shaw emotivno

Čak se i bivši klub Luke-a Shawa javio na twitteru i poručio:

“Želimo sve najbolje želje Luke Shawu, koji se povrijedio igrajući za Manchester United. Vrati nam se jači, Luke.”

Na što je Luke Shaw emotivno odgovorio: “Hvala vam, ne znate koliko mi značite kao klub, hvala vam mnogo, stvarno to cijenim.”

Luke je također odgovorio svim ostalim fanovima i kolegama širom svijeta koji su mu neprestano slali poruke na twitteru želeći mu brz oporavak.

“Hvala svima na porukama. Ne mogu vam opisati koliko sam tužan, put ka mom oporavku počinje sada, vratiću se jači,” rekao je Luke.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!