NaslovnicaVijestiNakon Svjetskog prvenstva u Kataru, Son Heung-min pravi transfer karijere, najveći klub...

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, Son Heung-min pravi transfer karijere, najveći klub ga želi u svojim redovima

Britanski mediji javljaju da bi Real Madrid već u siječnju, odnosno nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru, u svoje redove mogao dovesti južnokorejskog nogometaša Son Heung-mina.

Uz informaciju da Kraljevski klub već duže vrijeme priprema ovaj transfer, otočki mediji pišu da je Real već kontaktirao Sona i njegove menadžere te da su ispitali teren i mogućnosti koliko bi dolazak ovog nogometaša koštao. Glavnu ulogu u svemu bi mogla odigrati činjenica da Son želi novi izazov u karijeri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nogometaš iz Južne Koreje ima važeći ugovor s Tottenhamom do lipnja 2025. godine, a vrijednost mu je između 70 i 80 milijuna eura, s tim da bi Tottenham ove zime od Reala za transfer tražio najmanje 100 milijuna eura.

Son je član Tottenhama od 2015. godine, a u ovaj klub je došao iz Bayer Leverkusena. Ukupno je za londonsku momčad odigrao 341 utakmicu i postigao 136 golova, a uz Harryja Kanea najveća je zvijezda kluba i zajedno čine jedan od najboljih napadačkih tandema.

Krilni napadač vodit će svoju momčad na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje će igrati u skupini s Ganom, Portugalom i Urugvajem.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!