NaslovnicaVijestiNAKON TRENINGA NA ETIHADU: Igrači Dinamo Zagreba doživjeli veliko iznenađenje!

NAKON TRENINGA NA ETIHADU: Igrači Dinamo Zagreba doživjeli veliko iznenađenje!

Nogometaši Dinamo Zagreba večeras igraju u gostima protiv Manchester Cityja u utakmici dugog kola grupne faze Lige prvaka.

Dinamo Zagreb je u prvom kolu pobijedio Atalantu sa 4-0 na svom terenu te tako zauzeo prvu poziciju u skupini, dok je Manchester City ostvario pobjedu kao gostujuća ekipa protiv Shakhtara sa 3-0.

Ekipa Nenada Bjelice je ogroman autsajder protiv Manchester Cityja, gdje je koeficijent na njihovu pobjedu 34.00 u bet365 kladionici. To znači da im kladionice večeras predviđaju katakstrofalan rezultat i vjerojatno mnoštvo golova u njihovoj mreži.

Međutim, Nenad Bjelica ide po pobjedu i sigurno će iskoristiti sve rupice koje Guardiola bude ostavio u svom sastavu.

Ekipa Dinamo Zagreba je jučer otputovala u Manchester i tamo su odradili jedan trening, a nakon toga su doživjeli veliko iznenađenje.

Najava drugog kola Lige Prvaka (UTORAK)

Iznenađenje je bio branič Liverpoola, Dejan Lovren, koji je doputovao u Manchester United kako bi bio sa igračima Dinama i dao im nekoliko savjeta, s obzirom da on vrlo dobro zna kako je igrati na Etihadu. Posjeta reprezentativca Hrvatske je zaista oduševila sve u Dinamo Zagrebu.

U ovoj utakmici ništa nije nemoguće, pogotovo nakon što je Bjelica krenuo sezonu u Ligi prvaka sa fenomenalnom pobjedom, a da će napraviti iznenađenje i danas, kladionica bet365 nam daje koeficijent 34.00. Da, dobro ste čuli, kladionice Dinamu predviđaju katastrofu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!