NaslovnicaVijestiNAKON VELIKOG REMONTA OVOG LJETA: Evo kako bi Real Madrid mogao izgledati...

NAKON VELIKOG REMONTA OVOG LJETA: Evo kako bi Real Madrid mogao izgledati u 2019/20 sezoni!

Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane promatra veliki remont ovog tima ovog ljeta nakon razočaravajuće sezone, sa nekoliko velikih imena koji su povezani sa klubom.

NAKON VELIKOG REMONTA

Nakon godine bez trofeja i tri nova menadžera, očekuje se da će biti dosta promjena između sada i Realovog prvog susreta sezone 2019/20.

Eden Hazard se bliži preseljenju na Bernabeu, dok je sunarodnjak Christian Eriksen, koji je također navodno meta nakon što je potvrdio da će napustiti Tottenham i da će zamijeniti Luku Modrića u Realu.

13 puta osvajači Lige prvaka već su sklopili ugovore za Eden Militaoa i Luku Jovića, dok će se Rodrygo Goes također preseliti u španjolsku prijestolnicu nakon što je prošle godine osigurao svoj potpis.

Ukrajina – Srbija: Kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Joviće se pridružio iz Eintrachta nakon što je dogovorio šestogodišnji uggovor sa La Ligaškim divovima, uprkos tome što je tek potpisao stalni ugovor sa Eintrachtom u travnju, nakon što se u lipnju 2017. godine doselio u Bundesligu na posudbu.

Očekuje se da će Hazard ovog ljeta da se pridruži svom dječačkom idolu Zidaneu na Bernabeu. Činilo se da se belgijski krilni igrač oprostio od Chelseaja nakon što ih je odveo do trofeja Europske lige protiv Arsenala.

Ferland Mendy je također pozorno praćen od strane Zidanea nakon što je 23-godišnjak imao odličnu sezonu u Lyonu, sa Francuskim medijima koji navode da je on na rubu završetka transfera od 50 milijuna eura.

Međutim, na njihovom Twitter računu, Lyon je snažno poricao da je došlo do bilo kakvog dogovora za njihovog lijevog beka.

Gareth Bale još uvijek ima tri godine ugovora u Realu ali mu je rečeno da se ne uklapa u planove legendarnog Francuza, a navodno je rečeno da će biti zamrznut u Realu ako ne napusti ovog ljeta.

Evo kako bi Real Madrid mogao izgledati sljedeće sezone!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!