NaslovnicaVijestiNakon Wernera, Chelsea spremio 75 milijuna funti za novo pojačanje! "Ovaj tim...

Nakon Wernera, Chelsea spremio 75 milijuna funti za novo pojačanje! “Ovaj tim će se boriti za titulu”

Chelsea se priprema za još jedan veliki transfer nakon što su svi strani mediji već objavili da je transfer Timoa Wernera već završen. Naime, Chelsea je spremio ponudu od 75 milijuna funti za visoko ocijenjenog Kai Havertza.

Plavci se spremaju za veliku potrošnju ovog ljeta, a već su doveli zvijezdu Ajaxa Hakim Ziyecha za 38 milijuna funti.

Prema pisanu Daily Maila, Chelsea planira dovesti još jednog napadača iz Bundeslige, a Havertza su identificirali kao jednu od svojih glavnih meta.

20-godišnji Havertz je privukao pažnju najvećih klubova u Europi sa svojim nastupima u Bayer Leverkusenu, gdje ima ugovor do 2022. godine.

Havertz je ove sezone upisao 38 nastupa u svim natjecanjima za Leverkusen, postigao je 15 golova i upisao osam asistencija.

Njemački internacionalac je bio van terena u porazu protiv Bayerna od 4-2 prošle subote zbog ozljede mišića.

Sportski direktor Leverkusena Simon Rofles priznao je da nije siguran u Havertzovu budućnost uprkos intenzivnim špekulacijama o njegovom odlasku iz kluba ovog ljeta.

“Još ne znamo što će se dogoditi s Kai”, rekao je.

“Znamo da ga svi veliki klubovi iz Njemačke i Europe prate i da on ima mogućnost igrati bilo gdje.”

Chelsea želi dodijeliti menadžeru Franku Lampardu dodatno pojačani sastav nakon što je klub pogođen zabranom transfera prošlog ljeta.

Plavci su povezani i s transferima za lijevog beka Leicester Cityja Bena Chilwella i vratara Ajaxa Andre Onane.

Chelsea je četvrti u Premier ligi i ima prednost od tri boda nad Manchester Unitedom, u potrazi za plasmanom u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!