NaslovnicaVijestiNAKON ZIMSKOG PRIJELAZNOG ROKA: Evo kako će Real Madrid izgledati kada dovede...

NAKON ZIMSKOG PRIJELAZNOG ROKA: Evo kako će Real Madrid izgledati kada dovede nova pojačanja!

Nakon zimskog prijelaznog roka. Evo kako će Real Madrid izgledati kada dovede nova pojačanja! Nakon katastrofalnog početka sezone pod vodstvom Julen Lopeteguija, Real Madrid se naposljetku vratio svojoj formi pod novim glavnim trenerom Santiago Solarijem.

NAKON ZIMSKOG

Predsjednik Florentino Perez nije imao izbora nego dati Lopeteguiju otkaz nakon što je Barcelona osramotila Real Madrid u El Clasicu, da bi zatim Solari došao na mjesto trenera iz Castille (B tima) da preuzme privremenu odgovornost tima.

Argentinac je pobijedio svoje prve četiri utakmice, a klub je najavio da će biti stalni menadžer sa ugovorom do 2021. godine, piše BBC Sport.

Bivši krilni igrač Real Madrida je uspio zaustaviti brod na Bernabeu, a sada je četvrti u ligi – što nije loš preokret.

Dakle, kao mali božićni poklon od svih nas ovdje u Svijet Kladjenja portalu, sastavili smo niz nedavnih glasina o transferima koji se odnose na odlaske koji se mogu očekivati u Real Madridu kada se prijelazni rok otvori sljedećeg tjedna.

Isco (Odlazi) – Španjolski plejmejker koji će izgleda napustiti Real Madrid u siječnju. Povezan je sa Manchester Cityjem, Chelseajem, Juventusom i Arsenalom.

Mesut Ozil (Dolazi) – Svi mediji na otoku navode kako bi se Mesut Ozil mogao vratiti u Real Madrid u siječnju. Independent je također naveo da je Madrid zainteresiran za razmjenu koja bi mogla da se dogodi sa Iscom, koji će otići u drugom smijeru.

Keylor Navas (Odlazi) – Otkako je stigao Thibaut Courtois iz Chelseaja za 35 milijuna funti, prema pisanu Sky Sportsa, Keylor Navas je morao da sjedi na klupi i bespomoćno gleda Courtoisa koji je primao gol za golom.

Brahim Diaz (Dolazi) – Real Madrid je blizu potpisivanja Manchester Cityjevog mladog talenta Brahim Diaza. Prema pisanju Manchester Evening Newsa, Brahim Diaz će otići na Bernabeu za 13.5 milijuna funti u siječjnu.

Exequiel Palacios (Dolazi) – Real Madrid bi konačno mogao potpisati argentinskog veznjaka Exequiel Palaciosa u siječnju.

Evo kako bi Real Madrid mogao izgledati nakon zimskog prijelaznog roka!

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!