NaslovnicaVijestiNaljutio kolegu: Guardiola rekao da je Napoli najbolja momčad u Europi, dobio...

Naljutio kolegu: Guardiola rekao da je Napoli najbolja momčad u Europi, dobio odgovor od Spallettija

Trener Napolija Luciano Spalletti kaže da neće nasjesti na “igrice” Pepa Guardiole, koji je rekao da je ova momčad trenutno jedna od najboljih u Europi, te da je svjestan da španjolski stručnjak želi napraviti pritisak na trenutno prvoplasiranu ekipu u Italiji.

Guardiola je nakon pobjede Manchester Cityja protiv Leipziga u osmini finala Lige prvaka rekao da je Napoli uz Arsenal trenutno najbolja momčad u Europi, no trener ove momčadi Luciano Spalletti kaže da se ne ponosi njegovim riječima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Nisam ponosan na Guardioline riječi. Zapravo, ne osjećam baš ništa u vezi s tim što je rekao. Znam ja te igrice koje koriste treneri da vrše pritisak na protivnika”, rekao je Spalletti i nastavio:

“Stvarno, trebamo li staviti Napoli ispred Manchester Cityja? Valjda postoji razlog zašto oni mogu potrošiti 900 milijuna eura, a mi samo devet? Žele nas uzdići da bi nas na kraju lakše zakucali za dno.”

Napoli je u osmini finala nadigrao i izbacio Eintracth iz Frankfurta, a u petak će doznati suparnike u četvrtfinalu, odnosno s kim bi igrali u eventualnom polufinalu najelitnijeg nogometnog takmičenja u Evropi.

Uz njih, u ždrijebu su Milan, Manchester City, Real, Bayern, Benfica, Inter i Chelsea.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!