NaslovnicaVijestiNALJUTIO NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA: Evo što je Cristiano Ronaldo rekao nakon sinoćnjeg...

NALJUTIO NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA: Evo što je Cristiano Ronaldo rekao nakon sinoćnjeg poraza!

Juventus je sinoć na domaćem terenu, u okviru četvrtog kola grupne faze Lige prvaka, poražen rezultatom 2-1 od strane Manchester Uniteda.

Ronaldo naljutio navijače Manchester Uniteda

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji gol u dosadašnjem dijelu sezone postigao je Cristiano Ronaldo. Međutim, njegov bivši klub je u posljednjih pet minuta stigao do nevjerovatnog preokreta, te osvojio sva tri boda.

Unatoč tom porazu, Ronaldo je nakon utakmice priznao kako je sretan zbog gola kojeg je postigao. Naime, izjavio je: “Pogledao sam snimak gola u svlačionici. Nisam bio sjestan da je to fantastičan gol. Sretan asm što sam ga postigao, ali, naravno, malo sam razočaran jer smo trebali postići tri ili četiri gola, te pobijediti. Manchester United nije uradio mnogo toga, imali su dvije prilike iz prekida. Znam da engleske ekipe uvijek žele iskoristiti prekide. Naučit ćemo iz naših grešaka, još uvijek smo prvi u grupi, tako da je sve dobro.”

Portugalac je zatim dodao kako ‘Crveni vragovi’ nisu uradili ništa čime su zaslužili ovu pobjedu, te tako navukao bijes navijača svog bivšeg kluba. Rekao je: “Dominirali smo svih 90 minuta, imali mnogo prilika, trebali smo zatvoriti utakmicu i postići tri, četiri gola. Manchester United nije uradio ništa čime je zaslužio pobjedu. Ne možemo čak govoriti ni o sreći, jer smo im poklonili pobjedu.”

Jose je nakon utakmice rekao: “Odigrali smo fantastično, na vrhunskom nivou, nije moglo bolje od ovoga. Došli smo ovdje kako bismo se suočili sa timom koji ima veći potencijal na svakom mogućem nivu. Pobijedili smo jer smo odigrali vrlo, vrlo pozitivnu utakmicu i željeli smo osvojiti tri boda do samog kraja.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!