NaslovnicaVijestiNani otkrio što je rekao Bruno Fernandesu prije nego što je prešao...

Nani otkrio što je rekao Bruno Fernandesu prije nego što je prešao u Manchester United!

Bivši krilni igrač Manchester Uniteda Nani otkrio je kako je rekao Brunu Fernandesu da potpiše za Crvene đavole, a ne u gradske rivale Manchester Cityju prije njegova prelaska na Old Trafford.

Nani otkrio

Fernandes je bio povezan s prelaskom u United prošlog siječnja, a te su veze nastavljene tijekom cijele sezone, ali momčad Ole Gunnara Solskjaera nije napravila ponudu za njega.

Umjesto toga, potpisali su ga u zimskom prijelaznom roku iz Sportinga ove godine i on je odmah upisao dva gola i dvije asistencije u četiri ligaške utakmice i još jedan pogodak u dvije utakmice Europa lige.

United bi se trebao zahvaliti bivšem krilnom igraču Naniju, za ovaj transfer, jer je on izjavio: “Čim sam vidio vijesti, mogućnosti, rekao sam mu: ‘Ne idi u Manchester City, nemoj izabrati drugi tim. Izaberi Manchester United.”

“Nakon par mjeseci je prašao u Manchester United i ja sam bio tako sretan, jer su se taj savjet i njegov izbor podudarali.”

“Bilo je lijepo, jer onog trenutka kada sam ga vidio da igra tamo, da je najbolji igrač, postiže golove. Lijepo je kad tako funkcionira.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!