NaslovnicaVijestiNani: Pogodak u finalu Lige prvaka mi je promijenio život

Nani: Pogodak u finalu Lige prvaka mi je promijenio život

Bivši igrač Manchester Uniteda Nani postigao je odlučujući pogodak iz penala u finalu Lige prvaka u sezoni 2007/08, a Portugalac je izjavio da mu je taj pogodak promijenio život.

Pogodak u finalu Lige prvaka mi je promijenio život

Portugalski reprezentativac je tu utakmicu počeo sa klupe, ali je ušao u produžecima umjesto Waynea Rooneya, te na kraju postigao ključni penal kojim je United slavio protiv Chelseaja. Kako kaže, čekao je svoju priliku i kada ju je dobio, izborio se sa pritiskom nakon što je John Terry promašio svoj jedanaesterac.

U izjavi za službenu UEFA-inu stranicu, Nani je izjavio: “Tako sam sretan što znam da sam bio dio tog uspjeha i priče o velikom klubu. Bilo je to sjajno iskustvo. To pokazuje djeci da moraju biti pripremljeni i kad ne igraju, jer u jednom danu, u jednoj utakmici, u pet minuta, vaš život se može promijeniti.”

Nani je na početku te sezone tek stigao u klub, a bio je peti na listi izvođača najstrožije kazne u tom finalu, nakon Carlosa Teveza, Michaela Carricka i Owena Hargreavesa, koji su postigli golove, te promašaja Cristiana Ronalda.

“Krvario sam iz glave, jer smo se Ashley Cole i ja sudarili, ali u tom trenutku sva napetost je nestala jer sam znao da moram postići gol nakon što je Ronaldo promašio.”

“Izveo sam jedanaesterac pun samopouzdanja, ali Petr Čech je krenuo u pravu stranu i skoro ga obranio. Kada sam vidio da lopta ulazi u mrežu, to je bio vrlo dobar osjećaj.”

Nani je bio dio jedne veoma uspješne ere za Manchester United, osvojio je četiri titule Premier lige, Liga kup, a bio je izabran i za igrača sezone 2010/11.

29-godišnjak je igrao u dresu “Crvenih vragova” do ljeta 2014. godine, kada je otišao na posudbu u bivši klub Sporting, nakon čega je ove sezone napustio Old Trafford i otišao u Fenerbahce.

U turskom klubu je za sada postigao sedam golova u 21 ligaškoj utakmici, te je kreriao više šansi nego bilo koji njegov suigrač (44).

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!