NaslovnicaVijestiNapad u Francuskoj: Ispaljeno nekoliko metaka na trojicu igrača Marseillea

Napad u Francuskoj: Ispaljeno nekoliko metaka na trojicu igrača Marseillea

Tri igrača Marseillea bili su meta pokušaja krađe automobila u ranim jutarnjim satima nakon povratka s gostovanja kod Le Havrea u posljednjem kolu francuske Ligue 1.

Jean Onana, Faris Moumbagna i Bamo Meite su se nalazili u konvoju vozila koji je krenuo iz klupskog trening centra. Tada su postali meta kriminalaca koji su im očito planirali ukrasti automobile.

Na nogometaše francuskog velikana pucano je dok su bježali napadačima, a srećom, u napadu nitko od njih nije ozlijeđen.

Na vozačevim vratima jednog automobila pronađene su dvije rupe od metka, a na drugom automobilu je pogođen stražnji dio. Tužiteljstvo u Marseilleu je pokrenulo istragu, a navodno se još uvijek traga za počiniteljima koji su pobjegli s mjesta događaja.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!