NaslovnicaVijestiNapadač od 90 milijuna otkrio da mu je san igrati za Manchester...

Napadač od 90 milijuna otkrio da mu je san igrati za Manchester United!

Manchester United je povezan sa transferom Moussa Dembelea već jako dugo vremena, a najnovija izvješća izgledaju pozitivno za Crvene đavole.

Napadač od 90

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, francuski napadač mogao bi napustiti Lyon u ljetnom prijelaznom roku i teško će odbiti prelazak na Old Trafford.

Prema MEN-u, izvore bliske igraču uzbuđuje ideja Dembelea koji igra za Manchester United, ali konačnu odluku donijet će Solskjaer.

Prošle godine Daily Record otkriva da se bivši igrač Championshipa želi pridružiti Crvenim đavolima. Ne tako davno, Sky Sportsov Kaveh Solhekol također je tvrdio da je Dembeleov san bio igranje za Manchester United u Ligi prvaka.

Mora se zapamtiti da je Lyon nakon odluke Ligue 1 o prekidu sezone završio na sedmoj poziciji na tabeli, što znači da neće sudjelovati u bilo kojem europskom nogometu po prvi put od 1997. godine.

Također se mora uzeti u obzir da je United bio na petom mjestu na tabeli kada je sezona obustavljena i ako se otkaže, tada će Crveni đavoli opet propustiti nogomet u Ligi prvaka. Posljednje ažuriranje u Premier ligi je da svi klubovi žele završiti preostali dio sezone.

Dembele je bio u sjajnoj formi za Lyon prije ovog koronavirusa koji je stupio na scenu da zaustavi nogomet. U svim je natjecanjima 23-godišnji napadč je postigao 22 gola i sedam asistencija u 42 nastupa.

Napadač vrijedan 90 milijuna funti već je dokazao svoju vrijednost u Engleskoj sa Fulhamom i bio je veliki pogodak u Škotskoj sa Celticom, pod vodstvom bivšeg trenera Liverpoola Brendan Rodgersa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!