NaslovnicaVijestiNapadač Celte prekršio zabranu kluba i unatoč koroni automobilom putovao 2700 kilometara!

Napadač Celte prekršio zabranu kluba i unatoč koroni automobilom putovao 2700 kilometara!

Napadač Celte Pione Sisto, u strahu od koronavirusa, prekršio je upute kluba i vozio se u glavni grad Danske Kopenhagen, čak 27 sati bez zaustavljanja.

U Španjolskoj u zadnje vrijeme vladala potpuna panika zbog novog koronavirusa koji je španjolsku zdravstvenu zaštitu i španjolsku državu srušio na koljena i ne planira se zaustaviti. Pandemija bolesti mnogo je uplašila danskog napadača Celte Vigo, Pione Sista, koji je u panici zbog virusa prekršio stroga klupska pravila o samoizolaciji, sjeo u svoj automobil i navodno je putovao dugim putom do posve drugog kraja Europe, pišu španski mediji.

Transfer glasine: Chelsea želi igrača Reala, Shaqiri napušta Liverpool, Lazio dovodi veliko pojačanje

Proputovao je 2700 kilometara do Kopenhagena u Danskoj, a u putu je proveo čak 27 sati. Budući da zračni promet trenutno ne funkcionira u Španjolskoj, Sisto je imao jedinu mogućnost povratka automobilom kući, a sigurno će biti podložan velikoj novčanoj kazni zbog kršenja klupskog kodeksa.

Kako pravila nalažu, Sisto će morati provesti 14 dana u izolaciji u svom domu u Danskoj, prije nego što stupi u kontakt sa porodicom i prijateljima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!