NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea želi igrača Reala, Shaqiri napušta Liverpool, Lazio dovodi veliko...

Transfer glasine: Chelsea želi igrača Reala, Shaqiri napušta Liverpool, Lazio dovodi veliko pojačanje

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

hakimi real

Chelsea se raspituje o bočnom igraču Real Madrida Achrafu Hakimiju, prenosi Mirror. Hakimi je impresionirao ove sezone tijekom posudbe u Borussiji Dortmund, koja je bez mogućnosti otkupa njegovog ugovora te će se Hakimi morati pojaviti u Madridu na kraju sezone 2019.-20.

Englezi poručuju: Moraćemo donijeti neke vrlo teške odluke!

Sevilla je spremna dati ponudu za zvijezdu Liverpoola Xherdana Shaqirija, tvrdi Football Insider. Liverpool bi bio spreman pustiti švicarskog internacionalca ako Sevilla ispuni njihovu traženu cijenu od 28 milijuna funti – više nego dvostruko od iznosa koji je plaćen Stoke Cityju još 2018. godine.

Krilo Chelseaja Pedro predmet je interesa Lazija – kako piše Gazzetta Dello Sport. Talijanski velikani se nadaju da će ovog ljeta potpisati napadača Plavaca Oliviera Girouda bez obeštećenja, a također će pokušati dovesti i Pedra u svoje redove. 32-godišnjak, koji bi u srpnju također trebao postati slobodan agent, upisao je samo devet nastupa u Premier ligi za Chelsea ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!