NaslovnicaVijestiNapadač Herthe suspendiran zbog rukovanja!

Napadač Herthe suspendiran zbog rukovanja!

Vrhunski nogometaši se vraćaju treninzima, s obzirom na to da pandemija koronavirusa jenjava, ali napadač berlinskog kluba odmah je zaradio suspenziju, i to iz pomalo bizarnog razloga.

Napadač Herthe iz Berlina Salomon Kalou suspendovan je zbog kršenja pravila o držanju distance.

Salomon Kalou snimio je i objavio uživo na svom Facebook profilu video kako se rukuje sa saigračem Vedadom Ibiševićem.

U danima kada se postavljaju striktna pravila ponašanja kako bi natjecanja mogla da bude nastavljena i kada već skoro dva mjeseca važe pravila o distanciranju i zabrani kontakta, Kalou je odlučio da se “pohvali” kršenjem pravila.

Hertha je reagovala veoma brzo i suspendovala je napadača nakon čega je medijima dostavljena i izjava Kaloua.

“Veoma mi je žao ako je neko stekao utisak da koronavirus ne shvatam ozbiljno. Nisam zaista razmišljao, samo sam bio veoma srećan što su testovi svima bili negativni”, poručio je Kalou.

Oglasila se i njemačka nogometna liga:

“Snimak koji je postavio Salomon Kalou iz svlačionice Herthe Berlin apsolutno je neprihvatljiv i ne može da bude toleriran, posebno kada se uzme u obzir da većina klubova i igrača strogo poštuje pravila i prepoznaje ozbiljnost situacije”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!